ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΣΕΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ1094 Τεύχος ΑΣΕΠ 41/01.12.2017 16Κ/2017

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΣΕΩΝ: 

α) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ (ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ): 

Επιστημονική και διοικητική υποστήριξη του έργου των αρμόδιων Υπηρεσιών του ΥΠ.ΠΟ.Α. (Διευθύνσεις, Περιφερειακές Υπηρεσίες και Ειδικές Περιφερειακές Υπηρεσίες και Μουσεία), σχετικά με την προστασία, διάσωση, επιστημονική έρευνα, ανεύρεση, συντήρηση, ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας, υλικής και άυλης, κινητής και ακίνητης.

ΠΕ - ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΕΦΟΡΕΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ, ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ): 

Σχεδίαση και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων και δικτύων, ανάλυση και προγραμματισμός υπολογιστικών συστημάτων, ανάπτυξη και διαχείριση εφαρμογών και βάσεων δεδομένων, διαχείριση ασφάλειας υπολογιστών και δικτύων.

β) ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ 

Το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων έχει ως αποστολή την ανάδειξη και προβολή μνημείων και αρχαιολογικών χώρων της Ελλάδας, τη διαχείριση αρχαιολογικών πόρων από σταθερές πηγές εσόδων αλλά και από παραγωγικές δραστηριότητες που αξιοποιούν στοιχεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τις απαλλοτριώσεις ακινήτων για αρχαιολογικούς σκοπούς, τη συντήρηση, διαμόρφωση και εξωραϊσμό αρχαιολογικών χώρων, την κατασκευή και επισκευή κτιρίων μουσείων, τη μίσθωση ακινήτων, την έκδοση και διάθεση αρχαιολογικών περιοδικών και δημοσιευμάτων, την άσκηση εποπτείας επί ιδιωτικών επιχειρήσεων και καλλιτεχνών ως προς την κατασκευή και πώληση παντός είδους εκμαγείων, αντιγράφων αρχαίων αντικειμένων. Ειδικότερα η κατωτέρω ειδικότητα έχει κύριο αντικείμενο απασχόλησης:

ΠΕ7 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ: 

Επιμέλεια βιβλίων και εντύπων αρχαιολογικού περιεχομένου, σε διάφορες γλώσσες που διατίθενται για πώληση ή εμπλουτισμό βιβλιοθηκών, τα οποία δημοσιοποιούν το έργο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας - περιοδικών εκδόσεων, πρακτικών συνεδρίων, μονογραφιών, καταλόγων περιοδικών και μονίμων αρχαιολογικών εκθέσεων και οδηγών.

γ) ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ 

Το Μουσείο Ακρόπολης έχει ως αποστολή την υποδοχή, φύλαξη, συντήρηση, καταγραφή, τεκμηρίωση, έρευνα, ερμηνεία και κυρίως την έκθεση και προβολή στο κοινό των κινητών ευρημάτων του συνόλου του βράχου της Ακρόπολης και των υπωρειών του, τα οποία προέρχονται από ανασκαφές ή αποσπάστηκαν ή θα αποσπαστούν στο μέλλον από τα ακίνητα μνημεία της Ακρόπολης, καθώς και των κινητών και ακίνητων ευρημάτων της ανασκαφής του οικοπέδου Μακρυγιάννη.

Οι κατωτέρω ειδικότητες έχουν κύριο αντικείμενο απασχόλησης: 


ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ: 

Οργάνωση λειτουργία και παρακολούθηση του Λογιστηρίου, τήρηση των προβλεπόμενων από την κείμενη νομοθεσία, στοιχείων και διαδικασιών, μέριμνα για τη σύνταξη, έγκριση, εκτέλεση και παρακολούθηση του Προϋπολογισμού του Μουσείου καθώς και κάθε άλλο θέμα που αφορά την οικονομική διαχείριση του Μουσείου. ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΥΚΤΟΦΥΛΑΚΩΝ: Η ευθύνη της ασφάλειας των εκθεμάτων, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού (Νυχτερινή Φύλαξη).

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ: 

Υποστήριξη εφαρμογής όλων των διοικητικών και οικονομικών διαδικασιών που απαιτούνται για την λειτουργία του Μουσείου.

δ) ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΟΡΧΗΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 

Η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης έχει ως αποστολή τη δημιουργία επαγγελματικών στελεχών της ορχηστικής τέχνης, ήτοι καθηγητών ορχηστικής, χορευτών και χορογράφων.

Ειδικότερα η κατωτέρω ειδικότητα έχει κύριο αντικείμενο απασχόλησης: 

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ: 

Λειτουργία και παρακολούθηση του λογιστηρίου της ΚΣΟΤ, τήρηση όλων των προβλεπόμενων από την κείμενη νομοθεσία στοιχείων και διαδικασιών, μέριμνα για τη σύνταξη και έγκριση του προϋπολογισμού και του απολογισμού-ισολογισμού της υπηρεσίας, παρακολούθησης της εκτέλεσης του προϋπολογισμού, και γενικότερα ενασχόληση με την οικονομική διαχείριση του οργανισμού.

YE ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ - ΚΛΗΤΗΡΩΝ: 

Εξωτερικές εργασίες της Διεύθυνσης της Σχολής και του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομικής Διαχείρισης, στις δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, συνεργαζόμενους φορείς. Η μέριμνα για την καθαριότητα, τη συντήρηση του κτιρίου και για τυχόν απαραίτητες εργασίες επισκευής.
1094 Τεύχος ΑΣΕΠ 41/01.12.2017

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

άδεια άσκησης επαγγέλματος Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Το ανώτατο όριο ηλικίας πρόσληψης ή διορισμού στο Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. και των δύο βαθμών.

4. ΕΜΠΕΙΡΙΑ (ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ)