ΔΕ 1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

Οργάνωση λειτουργία και παρακολούθηση του Λογιστηρίου, τήρηση των προβλεπόμενων από την κείμενη νομοθεσία, στοιχείων και διαδικασιών, μέριμνα για τη σύνταξη, έγκριση, εκτέλεση και παρακολούθηση του Προϋπολογισμού καθώς και κάθε άλλο θέμα που αφορά την οικονομική διαχείριση.


Υποστήριξη εφαρμογής όλων των διοικητικών και οικονομικών διαδικασιών που απαιτούνται για την λειτουργία.


Λειτουργία και παρακολούθηση του λογιστηρίου, τήρηση όλων των προβλεπόμενων από την κείμενη νομοθεσία στοιχείων και διαδικασιών, μέριμνα για τη σύνταξη και έγκριση του προϋπολογισμού και του απολογισμού-ισολογισμού της υπηρεσίας, παρακολούθησης της εκτέλεσης του προϋπολογισμού, και γενικότερα ενασχόληση με την οικονομική διαχείριση οργανισμού.

Υποστήριξη εφαρμογής όλων των οικονομικών διαδικασιών που απαιτούνται για την λειτουργία.

οικονομική διαχείριση


  1. ΠΕ 1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
  2. ΤΕ 1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
  3. ΔΕ 1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
  4. ΥΕ 1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
  5. ΠΕ 1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ)
  6. ΤΕ 1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ)
  7. ΔΕ 1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ)
  8. ΥΕ 1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ)
  9. ΠΕ 1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 
  10. ΤΕ 1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 
  11. ΔΕ 1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 
  12. ΥΕ 1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 

  • Οργάνωση λειτουργία και παρακολούθηση του Λογιστηρίου, τήρηση των προβλεπόμενων από την κείμενη νομοθεσία, στοιχείων και διαδικασιών, μέριμνα για τη σύνταξη, έγκριση, εκτέλεση και παρακολούθηση του Προϋπολογισμού του Μουσείου καθώς και κάθε άλλο θέμα που αφορά την οικονομική διαχείριση του Μουσείου.
  • Υποστήριξη εφαρμογής όλων των διοικητικών και οικονομικών διαδικασιών που απαιτούνται για την λειτουργία του Μουσείου.
  • Λειτουργία και παρακολούθηση του λογιστηρίου της ΚΣΟΤ, τήρηση όλων των προβλεπόμενων από την κείμενη νομοθεσία στοιχείων και διαδικασιών, μέριμνα για τη σύνταξη και έγκριση του προϋπολογισμού και του απολογισμού-ισολογισμού της υπηρεσίας, παρακολούθησης της εκτέλεσης του προϋπολογισμού, και γενικότερα ενασχόληση με την οικονομική διαχείριση του οργανισμού.

  1. Οργάνωση λειτουργία και παρακολούθηση του Λογιστηρίου, τήρηση των προβλεπόμενων από την κείμενη νομοθεσία, στοιχείων και διαδικασιών, μέριμνα για τη σύνταξη, έγκριση, εκτέλεση και παρακολούθηση του Προϋπολογισμού καθώς και κάθε άλλο θέμα που αφορά την οικονομική διαχείριση.
  2. Υποστήριξη εφαρμογής όλων των διοικητικών και οικονομικών διαδικασιών που απαιτούνται για την λειτουργία.
  3. Λειτουργία και παρακολούθηση του λογιστηρίου, τήρηση όλων των προβλεπόμενων από την κείμενη νομοθεσία στοιχείων και διαδικασιών, μέριμνα για τη σύνταξη και έγκριση του προϋπολογισμού και του απολογισμού-ισολογισμού της υπηρεσίας, παρακολούθησης της εκτέλεσης του προϋπολογισμού, και γενικότερα ενασχόληση με την οικονομική διαχείριση οργανισμού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

άδεια άσκησης επαγγέλματος Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Το ανώτατο όριο ηλικίας πρόσληψης ή διορισμού στο Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. και των δύο βαθμών.

4. ΕΜΠΕΙΡΙΑ (ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ)