Δίπλωμα Ο.Ε.Ε.Κ.

Ι.Ε.Κ.

Χορήγηση Διπλωμάτων – Πτυχίων ΙΕΚ

Οι εξεταζόμενοι οι οποίοι πέτυχαν και στα δύο (2) Μέρη (Θεωρητικό και το Πρακτικό) των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., δικαιούνται Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 ή Πτυχίο Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3.
Το Δίπλωμα και το Πτυχίο Επαγγελματικής Ειδικότητας τυπώνεται σε ειδικό χαρτί, όπως εγκρίνεται από το Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., εκδίδεται άπαξ και δεν αντικαθίσταται παρά μόνο σε περίπτωση απώλειας (βλέπε ενότητα «Απώλεια Πρωτότυπου Τίτλου»).
Για τη Διαδικασία και τον τρόπο χορήγησης και παραλαβής Διπλωμάτων και Πτυχίων πατήστε εδώ.Xorigisi_Titlon
  • δίπλωμα μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης
  • μεταδευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑΞΟΥ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΔΟΝΟΥΣΑΣ

  1. iek
  2. iek-diploma
  3. iek-diploma-o-e-e-k


  • δίπλωμα μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκ− παίδευσης του Ο.Ε.Ε.Κ. δωδεκάμηνης τουλάχιστον φοίτησης
  • δίπλωμα μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης του Ο.Ε.Ε.Κ. δωδεκάμηνης τουλάχιστον φοίτησης

Δίπλωμα Ο.Ε.Ε.Κ.

Δίπλωμα μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης του Ο.Ε.Ε.Κ. 12μηνης τουλάχιστον φοίτησης ή δεύτερος τίτλος σπουδών σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης της αυτής εκπαιδευτι− κής βαθμίδας με το τίτλο σπουδών που απαιτείται από την προκήρυξη.
Για τους αποφοίτους των Ι.Ε.Κ., ως βαθμός διπλώματος για το διορισμό ή πρόσληψη στο δημόσιο τομέα νο− είται ο μέσος όρος βαθμολογίας στο θεωρητικό μέρος των εξετάσεων πιστοποίησης, ο αναφερόμενος σε βε− βαίωση που εκδίδεται από τον Ο.Ε.Ε.Κ. και η οποία δεν ισχύει αυτοτελώς, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο πα− ράρτημα του διπλώματος.
Προς απόδειξη αυτών οι υποψήφιοι απόφοιτοι των Ι.Ε.Κ. πρέπει να προσκομίσουν:
Το Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου Μετεδευτεροβάθμιας και την βεβαίωση του ΟΕΕΚ που αποτελεί αναπόσπαστο παράρτημα του διπλώματος, από την οποία να προκύπτει ο μέσος όρος της βαθμολο− γίας του στο θεωρητικό μέρος των εξετάσεων πιστοποίησης ή Βεβαίωση του ΟΕΕΚ από την οποία να προκύπτει ο μέσος όρος της βαθμολογίας του στο θεωρητικό μέρος των εξετάσεων πιστοποίησης και η ακριβής ημερομηνία που ο συγκεκριμένος υποψήφιος κατέστη διπλω− ματούχος

1 Φεβρουαρίου 2007


  1. Προκήρυξη (Αριθμός 2/808M/2006) Πλήρωσης μίας (1) θέσης με σειρά προτεραιότητας τακτικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑΞΟΥ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΔΟΝΟΥΣΑΣ
  2. Προς απόδειξη αυτών οι υποψήφιοι απόφοιτοι των Ι.Ε.Κ. πρέπει να προσκομίσουν: Το Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου Μετεδευτεροβάθμιας και την βεβαίωση του ΟΕΕΚ που αποτελεί αναπόσπαστο παράρτημα του διπλώματος, από την οποία να προκύπτει ο μέσος όρος της βαθμολο− γίας του στο θεωρητικό μέρος των εξετάσεων πιστοποίησης ή Βεβαίωση του ΟΕΕΚ από την οποία να προκύπτει ο μέσος όρος της βαθμολογίας του στο θεωρητικό μέρος των εξετάσεων πιστοποίησης και η ακριβής ημερομηνία που ο συγκεκριμένος υποψήφιος κατέστη διπλω− ματούχος. 


  • το δίπλωμα Ι.Ε.Κ. του επιπέδου Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης είναι επαγγελματικός τίτλος που αναγνωρίζεται από τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. βάσει του άρθρου 1 της Οδηγίας 92/51/ΕΟΚ
  • > Οδηγός Εκπαίδευσης >

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

άδεια άσκησης επαγγέλματος Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Το ανώτατο όριο ηλικίας πρόσληψης ή διορισμού στο Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. και των δύο βαθμών.

4. ΕΜΠΕΙΡΙΑ (ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ)