androulakakisroidou

Διαγωνισμοί Προσλήψεις

Η σύνταξη των αιτήσεων συμμετοχής σε διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. ή άλλων φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αποτελούν συχνά λαβύρινθο για τους υποψηφίους, εγκυμονώντας τον κίνδυνο απόρριψής τους λόγω τυπικών σφαλμάτων.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα τη συμπλήρωση των αιτήσεών σας, την έγκυρη επικύρωση και μετάφραση των δικαιολογητικών και πτυχίων σας, καθώς και τη συμπλήρωση κάθε συνοδευτικού εντύπου.

Επίσης, το γραφείο μας αναλαμβάνει τη διαδικασία σύνταξης και κατάθεσης ένστασης κατά των πινάκων αποτελεσμάτων διαγωνισμών, αλλά και την άσκηση ενδίκων βοηθημάτων και την άσκηση ενδίκων μέσων, ενώπιον των αρμόδιων διοικητικών δικαστηρίων.

Διαγωνισμοί Α.Σ.Ε.Π. – Προσλήψεις


Η σύνταξη των αιτήσεων συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ ή άλλων φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αποτελούν συχνά λαβύρινθο για τους υποψηφίους, εγκυμονώντας τον κίνδυνο απόρριψής τους λόγω τυπικών σφαλμάτων.
Το γραφείο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα τη συμπλήρωση των αιτήσεών σας, τον ορθό υπολογισμό της τυχόν προϋπηρεσίας σας, την έγκυρη επικύρωση και μετάφραση των δικαιολογητικών και πτυχίων σας, καθώς και τη συμπλήρωση κάθε συνοδευτικού εντύπου.
Επίσης, το γραφείο μας αναλαμβάνει τη διαδικασία σύνταξης και κατάθεσης ἐνστασης κατά των πινάκων αποτελεσμάτων διαγωνισμών, αλλά και την άσκηση ενδίκων βοηθημάτων και μέσων, ενώπιον των αρμόδιων διοικητικών δικαστηρίων.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

άδεια άσκησης επαγγέλματος Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Το ανώτατο όριο ηλικίας πρόσληψης ή διορισμού στο Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. και των δύο βαθμών.

4. ΕΜΠΕΙΡΙΑ (ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ)